BAS-FISH
Mieszanka paszowa uzupełniająca białkowo-energetyczna.
Mieszanka paszowa uzupełniająca białkowo-energetyczna.
BAS-FISH jest polskim produktem o wysokiej zawartości białka i energii, produkowanym z najlepszych, dostępnych na rynku komponentów.
Pełnotłusta soja, poddana procesowi ekstruzji zostaje pozbawiona 99% składników i czynników antyżywieniowych, dodatkowo uwalnia ziarno soi od zanieczyszczeń mikrobiologicznych dając dużo bezpieczniejszy produkt. Białko pochodzące z mączki rybnej oraz hemoglobiny wieprzowej wnosi do produktu dobry skład aminokwasowy oraz wysoką strawność, co przesądza o jego wysokiej wartości biologicznej.
Zalety produktu BAS-FISH:
wysoka zawartość białka o dobrym składzie aminokwasowym
wysoka strawność białka
źródło dobrze strawnego fosforu i wapnia
atrakcyjny naturalny smak
wyrównana jakość
nie jest wymagane pozwolenie od weterynarii na stosowanie produktów pochodzenia zwierzęcego.
Skład:
Makuch sojowy ekstrudowany, mączka rybna łososiowa, hemoglobina, mączka kukurydziana, antyutleniacz.
Składniki odżywcze: |
Wartość: |
Energia metaboliczna MJ/kg |
14,94 |
Białko ogólne % |
49,50 |
Tłuszcz surowy % |
7,52 |
Włókno surowe % |
2,67 |
Lizyna % |
4,09 |
Metionina % |
1,63 |
Treonina % |
1,99 |
Tryptofan % |
0,59 |
Wapń (Ca) % |
1,33 |
Fosfor (P) % |
1,17 |
Sód (Na) % |
0,32 |
Stosowanie:
Dla trzody chlewnej i drobiu od 5% do 10% w zależności od ilości użytych pozostałych surowców.
Trwałość i przechowywanie:
4 miesiące od daty produkcji. Czyste, suche, przewiewne magazyny.
Opakowanie:
Worki 25kg.
Dokładamy wszelkich starań aby podane zdjęcie i opis były w pełni prawidłowe i kompletne.
Niestety, nie możemy zagwarantować, że podane dane nie zawierają pomyłek i błędów które jednak nie mogą być podstawą do ewentualnych roszczeń.
W razie jakichkolwiek wątpliwości lub chęci uzyskania dodatkowych informacji prosimy o kontakt z działem handlowym.
Prezentowane informacje nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu Kodeksu Cywilnego.
Daj znać, gdy zobaczysz błąd w opisie!